Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ видали марення про роль «іноземних найманців» ЗСУ у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ видали марення про роль «іноземних найманців» ЗСУ у Курській області

У Міноборони РФ договорилися до того, що нібито «іноземні найманці» у лавах ЗСУ виконують «всю брудну роботу»

сьогодні, 11:34
Поділіться публікацією:

У Міноборони РФ звинуватили іноземних військових, які нібито воюють у лавах ЗСУ у Курській області в тому, що вони "виконують брудну роботу", і навіть "вбивають" мирних росіян. Зокрема, про це заявив заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов.

У Міноборони РФ видали марення про роль «іноземних найманців» ЗСУ у Курській області

Апти Алаудінов

"У більшості своїй у них, я так зрозумів, це найбрудніша робота. Тобто, по-перше, саме іноземці у нас відзначилися вбивствами жінок, дітей, старих людей. Ну і виходить, що вони завжди виконують найбруднішу роботу. І якщо їх садять десь, то вони як загороджувальні загони виглядають вже", — видав марення Алаудінов.

При цьому він заявив, що нібито в перші дні вторгнення ЗСУ до Курської області, за словами мешканців, у населених пунктах було чутно іноземну мову.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що російське командування продовжує демонструвати, що готове знищувати все живе не тільки на території України, а й на своїй території, яку сьогодні контролюють ЗСУ. Мова про райони Курської області, що межує з Україною. Російські війська активно б'ють керованими авіаційними бомбами територією Курської області , про це йдеться в оновленому зведенні Генерального штабу Збройних сил України . Зазначається, що лише з початку доби було зафіксовано 16 авіаударів, під час яких росіяни застосували 27 таких бомб. У Генштабі наголосили, що триває операція в Курській області.

Також "Коментарі" розповідали , що підрозділи 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України прорвали одну з ділянок російського кордону .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини