Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ відреагували на атаку безпілотників на Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ відреагували на атаку безпілотників на Москву

За даними московських екстрених служб, один із безпілотників упав неподалік будівлі Міноборони Росії

24 липня 2023, 07:02 comments1040
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони країни-агресора підтвердило, що вранці 24 липня було здійснено атаку безпілотників на Москву, яку, звичайно ж, доблесне російське ППО відбило. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони РФ у Telegram.

У Міноборони РФ відреагували на атаку безпілотників на Москву

Міноборони РФ. Фото: із відкритих джерел

У ворожому Міністерстві оборони заявили, що вранці 24 липня "припинили спробу" двох українських безпілотників атакувати об'єкти на території Москви.

"Засобами радіоелектронної боротьби два українські БПЛА були пригнічені і зазнали краху", — зазначають у Міноборони РФ.

У міністерстві також наголосили, що внаслідок ударів дронів ніхто не постраждав.

Таку інформацію раніше також озвучив мер Москви Сергій Собянін. Він також, як і Міноборони РФ, підтвердив атаку двох безпілотників на столицю РФ, зазначивши, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Зазначимо, у російських телеграм-каналах сьогодні почала поширюватися інформація про те, що у різних районах Москви було чути гучні вибухи. Повідомлялося, що столиця Росії нібито була атакована безпілотниками.

Читайте також на порталі "Коментарі" — близько двох місяців тому Москва вже пережила атаку дронів. Тоді масовані удари дронів по Москві змусили росіян понервувати. Тоді реакція Кремля також була традиційно бравурна, мовляв, всі дрони збиті, загрози немає. У свою чергу Офіс президента України відверто тролив країну-агресора, а у Вашингтоні щодо тієї атаки висловилися досить стримано, а в Лондоні завили, що Україна має право на подібні дії. Про що говорять ті події та реакція на них різних сторін? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини