Головна Новини Світ Росія У Міноборони РФ заявили, що зараз йде «вирішальний бій», який завершить «СВО»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ заявили, що зараз йде «вирішальний бій», який завершить «СВО»

У РФ вважають, що бої в Курській області нібито завершать "СВО"

4 вересня 2024, 15:16 comments6981
Поділіться публікацією:

Атака ЗСУ на прикордонні райони Курської області нібито може стати завершальним етапом "СВО", заявив командир спецназу Ахмат Апті Алаудінов. За його словами, Україна нібито перекинула всі боєздатні підрозділи до російського прикордоння, через що в неї "посипалася" лінія фронту. При цьому Алаудінов чомусь вирішив, що ЗСУ не зможуть утримати захоплені в Росії території.

У Міноборони РФ заявили, що зараз йде «вирішальний бій», який завершить «СВО»

Апті Алаудінов

"Я на початку цього року казав, що ми готуємось до того вирішального бою. Наразі вирішальний бій якраз і відбувається. Я думаю, що цей вирішальний бій завершить історію "СВО", — заявив Алаудінов.

За його словами, він не міг зрозуміти, яким чином конфлікт підійде до завершення, коли Києву передають величезну кількість ресурсів.

"Нам треба було якимось чином ці боєздатні підрозділи, їхню техніку, ресурси знищити", — сказав російський військовий.

При цьому він стверджує, що нібито ЗСУ перекинули всі боєздатні підрозділи до російського прикордоння, за рахунок чого в українців "посипалася" лінія фронту. Командир спецназу "Ахмат" вважає, що ЗС РФ можуть завдати українським військам "нищівного удару" на своїй території та позбавити їх основного ресурсу.

Водночас обстановку в Курській області він назвав "прогнозованою" і навіть "стабільною".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , з найкращим і найуспішнішим сценарієм операції ЗСУ в Курській області є те, що українські сили зможуть стримати наступ Росії на Донбасі до своїх успіхів і утримувати захоплену російську територію зі стійким військовим зобов'язанням. Курська операція змусить і Москву задуматися про те, що Україна зберігає варіанти, і що результат цієї війни все ще не визначений, хоч цей наступ не виправляє поточний матеріальний дисбаланс у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини