Головна Новини Світ Росія У Міноборони Росії цинічно відзвітували про свої атаки на мирних людей у Кривому Розі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Росії цинічно відзвітували про свої атаки на мирних людей у Кривому Розі

У Міноборони Росії заявили, що "досягнули мети удару"

13 червня 2023, 18:00
Поділіться публікацією:

Міноборони РФ вкотре цинічно прокоментувало свій черговий злочин проти мирних жителів Кривого Рогу. 13 червня окупанти обстріляли п'ятиповерховий житловий будинок.  У зведенні російського оборонного відомства заявили про "успіхи". Про це пишуть російські  ЗМІ.

У Міноборони Росії цинічно відзвітували про свої атаки на мирних людей у Кривому Розі

Ракетний удар по Кривому Розі (фото з відкритих джерел)

Міноборони РФ у своїй новій цинічній заяві повідомило, що "всі призначені об'єкти вражені і мета удару досягнута".

"Сьогодні вночі Повітряно-космічні сили Росії завдали групових ударів високоточною зброєю великої дальності повітряного базування по місцях зосередження оперативних резервів Збройних сил України, а також складу боєприпасів і озброєння іноземного виробництва", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, якими ракетами Росія вдарила по Кривому Рогу та якою була її мета. Вночі 13 червня ворог здійснив ракетну атаку на Кривий Ріг Дніпропетровської області, застосувавши ракети повітряного базування Х-101, Х-555. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат. У перші хвилини атаки, вдалося знешкодити 10 ракет, і уже майже вранці російські війська здійснили пуски ракет з території Каспію, додав спікер.

Керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк, зазначила, що росіяни в "істериці", тому й вдаються до чергових проявів тероризму, влучаючи при цьому у житлові будинки. Однак, їх основна мета – знайти логістику, що допомагає фронту.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що У Кривому Розі внаслідок російської нічної повітряної атаки 13 червня є руйнування житлових об'єктів, сильно постраждали цивільні, а також є загиблі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини