Головна Новини Світ Росія У Москві біля будівлі Федеральної митної служби пожежа – пролунали вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві біля будівлі Федеральної митної служби пожежа – пролунали вибухи

Стовп диму піднімався біля будівлі Федеральної митної служби

8 вересня 2023, 07:04
Поділіться публікацією:

У Москві ніч знову пройшла неспокійно, сталася сильна пожежа – за свідченнями очевидців стовп диму піднімався біля будівлі Федеральної митної служби. Також долинали звуки вибухів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

У Москві біля будівлі Федеральної митної служби пожежа – пролунали вибухи

Пожежа у Москві. Фото: із відкритих джерел

За інформацією, яка почала з'являтися в московських пабликах, пожежу було видно в районі Новогіреєво. Також надійшла інформація, що попередньо загорілися складські приміщення на вулиці Кусковській, які розташовані зовсім поруч із будівлею Митні.

Як повідомив телеграм-канал Mash, площа пожежі охопила 800 "квадратів".

Що спричинило інцидент – ніхто не повідомляє. На місце оперативно виїхали рятувальники. Дані про можливі постраждалі або жертви наразі не надходили.

Пізніше у мережі виклали фото та відео з місця події. На відео виразно чути сильні вибухи.

Варто зазначити, що в Москві та Підмосков'ї останнім часом систематично щось горить та вибухає. І дня не минає, щоб не відбувалося нових НП. Проте в Кремлі намагаються не нагнітати паніку і вдавати. Що повністю контролюють ситуацію, а те, що відбувається в Москві та інших регіонах РФ, ніяк не пов'язане з війною проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Шойгу заявили про атаку безпілотників: які регіони опинилися під ударом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у серпні явно почастішали, а у вересні продовжились атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини