Головна Новини Світ Росія У Москві чоловік викинув з вікна свого дворічного сина: злочин було зафіксовано на камеру (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві чоловік викинув з вікна свого дворічного сина: злочин було зафіксовано на камеру (ВІДЕО)

Зловмисник викинув дитину з вікна квартири, яка розташована на п'ятому поверсі багатоповерхівки

5 серпня 2021, 17:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У столиці Росії чоловік викинув з вікна власну дитину. Про це повідомляє видання ТСН.

У Москві чоловік викинув з вікна свого дворічного сина: злочин було зафіксовано на камеру (ВІДЕО)

У Росії чоловік викинув свого сина з вікна. Фото: соцмережі

Як стало відомо, інцидент стався в Москві на вулиці Шумилова. Повідомляється, що 24-річний місцевий житель у квартирі своєї матері укладав спати свою дворічну дитину. В цей час матір правопорушника була на кухні й займалася своїми справами.

Незабаром жінка почула крик, який доносився зі спальні. Зайшовши в кімнату, вона побачила, що її онук лежить на вулиці. Зловмисник викинув дитину з вікна квартири, яка розташована на п'ятому поверсі.

Хлопчик впав на дорогу у дворі. До нього підбігли перехожі, які й викликали медиків. У цей час з під'їзду багатоквартирного будинку вибіг його батько і зник в невідомому напрямку.

Прибулі на місце події медики госпіталізували потерпілого. У нього були діагностовані множинні травми. Від сильного удару в малюка стався крововилив у мозок.

Співробітники правоохоронних органів порушили кримінальну справу за статтею "Замах на життя малолітньої дитини". Поліцейськими було встановлено місцеперебування злочинця, він був затриманий.

У мережі з'явилося відео, на якому зображений цей жахливий момент.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Москві громадянин України викинув жінку з вікна багатоповерхівки. За повідомленнями місцевих засобів масової інформації, між ними стався конфлікт, коли чоловік прийшов забирати свої речі у квартиру екскоханої. В ході сварки зловмисник виштовхав свою жертву з вікна, а потім вистрибнув сам. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Полтавській області чоловік зґвалтував і вбив колишню дружину. Повідомляється, що після скоєння злочину зловмисник ховався в покинутій будівлі. Співробітники правоохоронних органів встановили обставини інциденту. Подробиці — у нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини