Головна Новини Світ Росія У Москві на відео потрапив напад серійного маньяка на жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві на відео потрапив напад серійного маньяка на жінку

Чоловік чекав жінок біля під'їздів, заходив з ними в будинок і душив їх пакетом

18 серпня 2021, 20:28
Поділіться публікацією:

У Москві на відео потрапив напад серійного маньяка на жінку

Поліція нарешті піймала головного підозрюваного (фото з відкритих джерел)

Працівники поліції столиці Російської  Федерації затримали злочинця, який причетний до серії важких злочинів. Він  шукав жертв серед  жительок міста, ґвалтував і душив їх. Інформує про це Telegram-канал "112".

Злочини скоювались в одному районі Москви – Лосіноостровському. Як свідчать очевидці, вбивця знаходив свою жертву біля багатоповерхівки, заходив з нею в середину і відразу нападав. При цьому, використовував поліетиленовий кульок. Поліція вже обвинувачує підозрюваного в скоєнні одного епізоду – здійснення можливого зґвалтування. Ще серійний вбивця мав при собі мотузку – для здійснення своїх чорних планів. На вбивство він завжди виходив під градусом.

Важливо, що в червні московські правоохоронці інформували про те, що затримали чоловіка, який нібито нападав на москвичок неподалік парку "Лосиний острів". Його знайшли після того, як в чергову частину поліції звернулась жінка  і повідомила, що невідомий хотів її зґвалтувати.  

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів проте, що в Москві поліція зловила сім'ю сатаністів.

Столицю Росії сколихнуло страшне визнання сімейної пари, яку затримала поліція. Подружжя зізналося, що здійснювало ритуальні вбивства, в яких, так само мав місце і канібалізм.
 За даними джерела, подружжя затримали за наркотики. Але вже у відділенні поліції вони стали розповідати інформацію, яка шокувала правоохоронців. Як виявилося, п'ять років тому пара здійснювала вбивства на території Карелії й Ленінградської області. Найперше вбивство було скоєно у 2016 році. Тоді подружжя познайомилося з хлопцем, на ім'я Платон, який проживав в Санкт-Петербурзі. Варто відзначити, що Платон захоплювався езотерикою, так само як і його нові знайомі.  



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ENews112
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини