Головна Новини Світ Росія У Москві проходить суд у справі Навального: опозиціонер не приходить до тями
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві проходить суд у справі Навального: опозиціонер не приходить до тями

Поки німецькі лікарі намагаються врятувати життя Олексія Навального, в Росії його судять за наклеп на адресу ветеранів ВВВ

24 серпня 2020, 16:56 comments1225
Поділіться публікацією:

Лідер російської опозиції і глава Фонду боротьби з корупцією як і раніше знаходиться в коматозному стані і не приходив до тями з моменту втрати свідомості у четвер, 20 серпня. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна", посилаючись на ТАСС.

У Москві проходить суд у справі Навального: опозиціонер не приходить до тями

Про стан політика розповіла його адвокат Ольга Михайлова під час засідання в Московській суді у справі про наклеп Олексія Навального на адресу ветеранів ВВВ, які підтримали внесення змін до Конституції Росії для обнулення президентського терміну Володимира Путіна.

"О, ось вони, голубчики. Треба визнати, що поки команда продажних холуїв виглядає слабенько. Подивіться на них: це ганьба країни. Люди без совісті. Зрадники", — вказав тоді опозиційний політик в Twitter, в результаті чого отримав судовий позов.

"Причина неявки Олексія відома. Він був транспортований до Німеччини в клініку, де знаходиться на даний час. До тями він ще не приходив. З ним неможливо зв'язатися, бо він в комі", — позначила Михайлова в суді.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олексій Навальний був транспортований до Німеччини у зв'язку з можливим отруєнням. Зараз німецькі медики підтверджують, що російський лідер опозиційних настроїв піддався замаху і йому потрібен захист.

"Ми вважаємо, що зараз Олексію Навальному потрібно захист. Не виключений варіант, що навіть особисті охоронці. Ми вже знаємо кілька випадків в історії Росії, коли важливі свідки або опозиціонери вмирали після отруєнь", — резюмував офіційний представник уряду Німеччини Штеффан Зайберт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини