Головна Новини Світ Росія У Москві українець виштовхнув колишню кохану з 15-го поверху і сам стрибнув за нею
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві українець виштовхнув колишню кохану з 15-го поверху і сам стрибнув за нею

За інформацією ЗМІ, 40-річний громадянин України Дмитро Титаренко заїхав до екскоханої, щоб забрати свої речі, але вони посварилися

19 липня 2021, 13:14
Поділіться публікацією:

У Москві 40-річний чоловік після сварки з колишньою дівчиною штовхнув її з 15-го поверху, а потім стрибнув за нею. Про це повідомляють російські ЗМІ, зокрема РЕН ТВ.

У Москві українець виштовхнув колишню кохану з 15-го поверху і сам стрибнув за нею

Трагедія сталася в Москві (фото з відкритих джерел)

Трагедія сталася в багатоповерхівці по вулиці Борисовські Ставки в столиці Росії.

Як повідомляють ЗМІ, сварка між молодими людьми відбулася в неділю ввечері, 18 липня. Дмитро Титаренко заїхав до колишньої дівчини, щоб забрати свої речі з квартири, але вони з 32-річною Юлією Кузьміною посварилися. Сварку пари почули сусіди.

За інформацією старшого помічника керівника ГСУ СК РФ по Москві Юлії Іванової, чоловік зіштовхнув дівчину з 15-го поверху, а потім, ймовірно, зрозумівши, що накоїв, стрибнув сам. Відомо, що Дмитро Титаренко отримав травми, несумісні з життям, а при падінні намагався зачепитися за дерево.

Правоохоронці вже порушили кримінальну справу за цим фактом. На місці трагедії працюють слідчі.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Росії БТР врізався в маршрутку, загинули люди. У Росії сталася страшна ДТП. У Ставропольському краї БТР Росгвардіі врізався в маршрутку з людьми. На місці від отриманих травм загинули двоє пасажирів, ще кілька людей потрапили до лікарні з різними ранами.


За інформацією російських ЗМІ, в Газелі знаходилося дев'ять осіб, в тому числі троє дітей. У ДТП постраждало четверо пасажирів. Стало відомо, що смертельна аварія сталася на хуторі Тамбукан, що знаходиться в передгірному районі. На опублікованих фотографіях чітко видно, що броньований транспорт, виїжджаючи з лісу, не помітив маршрутку з людьми й влетів у громадський транспорт.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини