Головна Новини Світ Росія У Москві велика пожежа: довелося залучати авіацію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві велика пожежа: довелося залучати авіацію

У Росії триває низка пожеж, цього разу велика пожежа в Москві у складському приміщенні в районі метро Дмитрівська

10 січня 2023, 14:35 comments2696
Поділіться публікацією:

Вдень 10 січня у Москві сталася масштабна пожежа у складському приміщенні в районі метро Дмитрівська, у будівлі на площі 500 кв.м. обвалився дах, до гасіння залучено авіацію. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пишуть російські Telegram-канали, а також сайт "Медуза".

У Москві велика пожежа: довелося залучати авіацію

Пожежа у Москві. Фото: із відкритих джерел

Пожежа почалася в будівлі автомийки на вулиці Добролюбова, 1. Горять вже 2000 квадратів. Поруч з автомийкою розташована прибудова гуртожитку.                                                                          

Зазначається, що з будівлі складів вибігло понад 200 осіб, наразі про постраждалих невідомо.

Пожежі привласнили 3 ранги складності, зазначається, що є загроза детонації балонів. Пізніше у будівлі обвалився дах на площі 500 кв. м.

Повідомляється, що для гасіння залучили авіацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" – битва за Донбас триває. За словами президента Володимира Зеленського, ЗСУ виграли в районі Соледара та Бахмута додаткові час та сили для України. Вся земля там, наголошує глава держави, у трупах російських військових. Продовжується і дипломатичний марафон, в рамках якого йдеться про посилення оборонної підтримки нашої країни. Про що говорять битви на військовому та дипломатичному фронтах з початку року? Як ситуація може розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.   

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни вже у Соледарі: британська розвідка розповіла – чи вдасться загарбникам оточити Бахмут, якщо їм вдасться серйозно просунутися вперед.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини