Головна Новини Світ Росія У Москві відреагували на різкі слова Зеленського про Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві відреагували на різкі слова Зеленського про Путіна

Реакція Марії Захарової на слова Володимира Зеленського, який назвав Володимира Путіна "нікчемою".

24 березня 2024, 10:25 comments19502
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський відреагував на звинувачення Путіна щодо нібито причетності України до теракту в "Крокус Сіті Хол". Зеленський назвав російського диктатора "нікчемою", а його оточення "покидьками". На такі заяви відреагувала речниця МЗС РФ Марія Захарова.

У Москві відреагували на різкі слова Зеленського про Путіна

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Речниця російського МЗС Марія Захарова у стилі російської пропаганди відреагувала на заяву Володимира Зеленського.

"Єдиний керівник держави, якій вистачило розуму звинуватити Росію в теракті, — це Зеленський. Бо на злодії шапка горить. Жодне прокляття не змогло б знищити його так потужно, як його ж власну самовикривальну заяву", — пише Марія Захарова у соціальних мережах.

Зазначимо, що попри заяви Захарової ісламська терористична організація ІДІЛ взяла на себе відповідальність за теракти у Москві. А Володимир Зеленський заявляв, що подібні теракти у Росії могли б зупинити сотні тисяч росіян, яких Путін відправив на війну в Україні. Крім того, Зеленський зауважив на подібні методи, які Росія постійно використовує, зокрема коли обстрілює українські міста, ґвалтує та катує цивільних, у Кремлі постійно говорять, що у цьому винна Україна, а не російські сили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поки Марія Захарова та Путін звинувачували Україну у нібито причетності до теракту в Москві, у  Держдумі РФ назвали "замовників", якими за ще однією версією росіян стали США і Великобританія.

Також "Коментарі" писали про Марію Захарову, яка звинуватила МОК у неонацизмі та расизмі через обмеження для російських спортсменів для участі в Олімпійських іграх в Парижі. Олімпійський комітет відреагував та назвав такі слова "за межами допустимого".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини