Головна Новини Світ Росія У Москві все ж виведуть техніку на Красну площу, та бояться атак безпілотників
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві все ж виведуть техніку на Красну площу, та бояться атак безпілотників

Прикриватиме військовий парад комплекс технічних засобів протидії роботі безпілотників різного типу “Силок-02”

26 квітня 2023, 17:10
Поділіться публікацією:

Кремль все ж готується до параду 9 травня, розробивши паралельно інструкцію на випадок нападу українських безпілотників

У Москві все ж виведуть техніку на Красну площу, та бояться атак безпілотників

Росія готується до відбиття атаки безпілотників у Москві 9 травня

Парад на Червоній площі відбудеться: Росія покаже частину своєї техніки. Редакція видання OBOZREVATEL отримала з власних джерел у силових структурах копії документів – це відповідні інструкції, а також порядок постановки механізованої колони та розрахунків особового складу.

Відповідно до опублікованих документів, оператор комплексу “Силок-02” у випадку виявлення БПЛА на території парадної площі має передати начальнику штабу збору механізованої колони характеристики літального апарата й запитати дозволу на придушення.

“Отримавши дозвіл, оператор переводить комплекс у режим поставлення перешкоди в указаному діапазоні та на частотах супутникових систем навігації на 5 хвилин. Після завершення цього часу оператор повертає комплекс в режим виявлення, а за умови повторного виявлення каналу керування здійснює придушення сеансами 10 хвилин до зникнення каналу керування“, – йдеться в інструкції.

Також в оприлюднених документах зазначено, що до проведення параду буде залучено 165 одиниць техніки. Із них 125 одиниць основного складу, 40 – резерву. У парадних розрахунках буде використано один танк Т-34, десять Т-72 Б3М, десять Т-80 БВМ, сім Т-90М, а також три Т-14 “Армата”.

На параді покажуть по 6 ОТРК “Искандер-М” та ЗРК С-400. Також будуть представлені десятки одиниць бронетехніки, серед якої, зокрема, і З-СТС “Ахмат”.

“Силок-02” – це доопрацьований комплекс технічних засобів протидії роботі безпілотників різного типу. Вперше його представили на російському військово-технічному форумі “Армія-2019”. Він може в автоматичному режимі відстежувати координати дрона та використовує широкий діапазон частот. Після виявлення безпілотника комплекс переходить у режим придушення цілі.

Як писали "Коментарі", у Росії налічується вже близько 30 приватних військових компаній. І, як упевнені аналітики, створюються вони не для війни з Україною.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що втрати окупаційної армії РФ у війні проти України значно знизилися у зв’язку з тим, що росіяни перейшли до підготовки до оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — довгострокові плани Кремля за наявною інформацією залишаються незмінними – силовим шляхом схилити керівництво України до переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини