Головна Новини Світ Росія У Москві з'явилося графіті, присвячене Дню Незалежності України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві з'явилося графіті, присвячене Дню Незалежності України (ВІДЕО)

На одній із мостових опор у Москві 24 серпня з'явився синьо-жовтий напис «Матвієнко, з Днем Незалежності України»

25 серпня 2021, 14:17 comments2667
Поділіться публікацією:

У російському медіапросторі знову бурхливо обговорюють Україну. Частково — через яскраве святування 30-ї річниці проголошення Незалежності України, як самостійної й суверенної держави. Однак, судячи з інформації вітчизняного журналіста Андрія Цаплієнка, "відзначали" свято не тільки українці, а й деякі жителі Москви.

У Москві з'явилося графіті, присвячене Дню Незалежності України (ВІДЕО)

У Москві "привітали" голову Ради Федерації з Днем Незалежності України. Скрін із відео

Як повідомив відомий український кореспондент в особистому Telegram-каналі, неподалік від одного із найзнаменитіших районів російської столиці — ділового центру "Москва-сіті"  з'явилося досить загадкове синьо-жовте графіті. Воно прикрасило одну з бетонних опор шляхопроводу, розташованого навпроти вже зазначеного району Москви.

Те, що малюнок чітко пов'язаний з українською державою, заперечити не можна. По-перше, сам напис свідчить: "Матвієнко, з Днем Незалежності України!", по-друге, він виконаний у кольорах державного прапора, по-третє, графіті доповнене витонченим зображенням українського тризуба.

На думку Андрія Цаплієнка, "адресатом", якому присвячено "вітальне графіті", є голова Ради Федерації Федеральних зборів РФ Валентина Матвієнко. Як пояснює журналіст, ця політик народилася і виросла в Україні, родом вона із села у Хмельницькій області. Однак це не завадило їй очолити російську Раду федерації, котра свого часу підтримала ідею ввести російські війська в Україну.

Хто виконав проукраїнське графіті неподалік ділового центру російської столиці, поки невідомо. Не повідомляється навіть, чи будуть розслідувати цей інцидент.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" коротко підбивали проміжні підсумки масштабних святкувань 30-ї річниці проголошення незалежності України. Детальніше — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чого, на думку експертів, Україні вдалося домогтися за час суверенного існування, а в чому нашій державі довелося дуже розчаруватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Tsaplienko/684
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

костя

25 серпня 2021, 14:16

Приємно, дуже приємно ! Є адекватні люди в Росіі, є !!! Щиро дякую !

Брат

25 серпня 2021, 13:28

Ребята,зря радуетесь.Скоро мы,коммунисты России,придем к власти,восстановив справедливость,и тогда любой такой писака не успеет напИсать одну букву,как его грохнут.А при пукине народу плевать,кто что пишет.Так что,готуйте краснозвездные пилотки.


Новини