Головна Новини Світ Росія У Москві звинуватили США в атаках на Кремль: пригрозили відповіддю Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві звинуватили США в атаках на Кремль: пригрозили відповіддю Україні

Росія звинуватила США та Україну в атаках на Кремль та спробі замаху на Путіна.

4 травня 2023, 12:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прессекретар адміністрації президента РФ Дмитрій Пєсков заявив, що за атаками на Кремль стоять Сполучені Штати та Україна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Москві звинуватили США в атаках на Кремль: пригрозили відповіддю Україні

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

3 травня уночі два безпілотники завдали удару по Кремлю. Російська влада намагалась приховати цей факт, але в мережі почали розповсюджуватись відео з атаками по резиденції Путіна. У Кремлі заявили, що Україна намагалась вчинити замах на Володимира Путіна. Тепер Пєсков серед винних також назвав Сполучені Штати.

"Спроби Києва та Вашингтона відхреститися від атаки на Кремль смішні, рішення про такі теракти приймають США, а Україна виконує", — заявив Пєсков.

Російський чиновник повідомив, що керівництво Російської Федерації розглядає варіанти для помсти Україні.

"Москва розглядає різні варіанти відповіді на українську атаку по Кремлю, мова може йти тільки про продумані кроки, які відповідають інтересам країни (Росії)", — сказав Пєсков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію президента України Володимира Зеленського на звинувачення у замаху на російського диктатора Путіна. Зеленський зазначив, що українська армія має недостатньо зброї, щоб просто так використовувати її для ударів по Кремлю. Свою реакцію висловили на інформацію про замах на Володимира Путіна і Сполучені Штати.

Також "Коментарі" писали про депутата-колабораціоніста з Криму Михайла Шеремета, який закликає ударити по резиденції Зеленського. Російський депутат назвав точну адресу, куди потрібно провести атаку для помсти за удари по Кремлю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/201682
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини