Головна Новини Світ Росія У МЗС РФ заявили про нові "законні цілі" в Україні для збройних сил РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ заявили про нові "законні цілі" в Україні для збройних сил РФ

Росія попередила США про наслідки передачі в Україну озброєнь

12 березня 2022, 12:40 comments3700
Поділіться публікацією:

Російська армія може відкрити вогонь за новими цілями в Україні, якими можуть стати конвої з іноземною зброєю для української армії. Як передає портал "Коментарі", з посиланням на сказане заступником глави МЗС Росії Сергієм Рябковим, якого цитує "РИА Новости".

У МЗС РФ заявили про нові "законні цілі" в Україні для збройних сил РФ

Заступник глави МЗС Росії Сергій Рябков. Фото: GETTY IMAGES

Рябков нагадав, що Москва вже неодноразово попереджала Україну, а тепер уже й попередила США про те, що наслідки передачі Києву озброєння можуть мати сумні наслідки насамперед для самої України. Так, вантажі з іноземним озброєнням, які прибувають в Україну практично щодня, можуть стати потенційними цілями для російської армії і по них буде завдано потужного удару.

Російський дипломат також зазначив, що вже знаходяться на фінальній стадії списки санкцій, до яких включені особи, які представляють США та інші країни Заходу. Незабаром їх перелік буде оприлюднено.

Сергій Рябков також зазначив, що Москва готова відновити переговори з Вашингтоном щодо гарантій безпеки, якщо американська сторона до цього готова. При цьому заступник глави МЗС Росії уточнив, що пропозиції РФ щодо гарантій безпеки можуть бути скориговані, оскільки ситуація багато в чому змінилася.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський та Джо Байден провели найдовшу телефонну розмову. Лідери країн близько години говорили про ситуацію в Україні, допомогу країні та посилення антиросійських санкцій. Байден зі свого боку пообіцяв, що Вашингтон не залишить Україну і продовжить допомагати із озброєнням та посиленням санкцій проти Російської Федерації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/153008
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Андрей Киев

12 березня 2022, 13:01

хуй сосать будут рашисты свой собственный!


Новини