Головна Новини Світ Росія У МЗС РФ зухвало відреагували на прогнози Заходу щодо поразки Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ зухвало відреагували на прогнози Заходу щодо поразки Росії

У МЗС РФ звинуватили західних політиків у тому, що вони "погано навчалися у школі і не знають, що таке Росія"

24 травня 2022, 08:30 comments3854
Поділіться публікацією:

Західні спікери, які все частіше озвучують прогнози про поразку Росії, не дуже добре розуміють, що являє собою Росія, а все те, що вони погано вивчали ті уроки, які їм викладали в школі. Як передає портал "Коментарі", таку заяву глави МЗС Росії Сергія Лаврова цитує низка російських пропагандистських ЗМІ.

У МЗС РФ зухвало відреагували на прогнози Заходу щодо поразки Росії

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Сергій Лавров заявив, що йому все частіше від західних політиків доводиться чути заяви про те, що Росія точно програє, що Росія має зазнати поразки, що Заходу зробить усе можливе, щоб Росія зазнала поразки на полі бою. Російський дипломат зазначив, що такі меседжі та висновки можуть озвучувати лише ті люди, які не розуміють, що таке сьогодні Росія і що ця країна пережила у минулому, яку має історію. Від цього такі неправильні висновки.                                           

Читайте на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський озвучив прогноз, що найближчі тижні війни в Україні будуть дуже непростими, тому що російські загарбники будуть робити все можливе, щоб утримати раніше зайняті позиції, а також посилити наступ. Найскладніше буде на Донбасі, де російські влаштували справжнісіньку бійню. За словами президента, дуже складна ситуація буде в Харківській, Запорізькій, Херсонській областях, де ворог не тільки не бажає відступати, а й намагається контратакувати, щоб захопити нові території.                                                     

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Зеленський назвав перелік вбивчих санкцій, які ще не ввів мир і які можуть зупинити путінську Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/164414
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Serhii

24 травня 2022, 12:27

Очень правильно г. Лавров сообщил, что Россия непобедима , когда на ее стороне Русь. Но сейчас взбрикнувшая россия возомнила себя царицей морской - Русью. И начала войну против своей родной матери! И скажет ей Русь после многолетних терпений и прощений " Я тебя породила, но придется назад тебя засунуть! "


Новини