Головна Новини Світ Росія "У нас нема іншого варіанту": у Росії пригрозили захопити Берлін
commentss НОВИНИ Всі новини

"У нас нема іншого варіанту": у Росії пригрозили захопити Берлін

Пропагандист РФ Володимир Соловйов заявив, що через кілька років Росія захопить Берлін.

31 жовтня 2023, 14:42 comments2110
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов знову обрушився з абсурдними погрозами на країни Заходу. Цього разу Соловйов заявив, що над Берліном буде стояти російський прапор, якщо там і надалі керуватимуть "нацисти".

"У нас нема іншого варіанту": у Росії пригрозили захопити Берлін

Російський пропагандист Володимир Соловйов. Фото з відкритих джерел

Володимир Соловйов — один із найпопулярніших російських пропагандистів, який неодноразово висловлював абсурдні, цинічні та курйозні заяви, які стосуються війни в проти Росії та Заходу, який підтримує Україну. Цього разу він погрожував німцям, які надають українській армії зброю для війни проти російських окупантів.

"У нас нема іншого варіанту. Ми візьмемо Берлін черговий раз через кілька років. Якщо в Німеччині будуть керувати нацисти, то у неї буде така ж доля, як кожного разу, коли до влади в Німеччині приходили антиросійські керівники – це закінчувалось тим, що російський солдат заходив у Берлін", — пригрозив Соловйов та додав, що так було з 18 століття.

Натомість гість програми Соловйова відреагував на такі заяви та вказав, що німецька кров текла у тих, хто керував та був господарем у царській Росії. Таким чином, опонент російського пропагандиста натякнув, що Росією правили німці.

Переглянути відео з погрозами російського пропагандиста Володимира Соловйова до Німеччини можна нижче:

Нагадаємо, що російська імператриця Катерина II була представницею німецького роду Ангальт-Цербст та народилась в Щецині, тодішня територія Пруссії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни масово готуються розбирати свої поїзди, адже їх деталі виготовлялись у Німеччині, а після повномасштабного вторгнення запчастини потрапили під санкції.

Також "Коментарі" писали, що в ОП відреагували на статтю Time про "розлюченого" Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини