Головна Новини Світ Росія У Навального розповіли, коли він повернеться в Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Навального розповіли, коли він повернеться в Росію

Медики стверджують, що повернення Олексія Навального додому - питання не пари днів

24 вересня 2020, 22:26
Поділіться публікацією:

Прес-секретар російського блогера і політика Олексія Навального Кіра Ярмиш заявила, що опозиціонер проходить період реабілітації і, поки він не буде завершено, мови про повернення в Росію бути не може. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс".

У Навального розповіли, коли він повернеться в Росію

Так, вона помітила, що процес відновлення після нервово-паралітичного отрути "Новачок" може зайняти значно більше часу, ніж хотілося б, а тому робити якісь припущення щодо конкретних дат занадто необачно.

"Зараз, природно, процес відновлення Олексія займе ще багато часу. Він залишається поки в Німеччині проходити реабілітацію", — запевнила Кіра Ярмиш.

Відзначимо, що з клініки "Шаріте" Навального виписали вчора, підкресливши, що йому потрібно більше часу проводити з сім'єю, соціалізуватися і починати займатися повсякденними справами нормальної людини: гуляти, спати, переодягатися, приймати душ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кремлі відреагували на версію про можливу зустріч "тет-а-тет" президента Росії Володимира Путіна і Олексія Навального після його повернення з Німеччини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини