Головна Новини Світ Росія У партії Путіна зізналися - Росія захопила Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

У партії Путіна зізналися - Росія захопила Донбас

Депутат Держдуми РФ від правлячої партії «Єдина Росія» Дмитро Саблін заявив, що на Донбасі проходить «експеримент по возз'єднанню цієї території з Росією».

14 вересня 2021, 11:40 comments1588
Поділіться публікацією:

У команді президента Росії Володимира Путіна продовжують припускатися помилок, після чого таємне стає явним. Так, депутат Держдуми РФ від керівної партії "Єдина Росія" Дмитро Саблін заявив, що на Донбасі проходить "експеримент по возз'єднанню цієї території з Росією". Дмитро Саблін зробив таку заяву абсолютно відкрито, приїхавши до окупованого Донецька. Як передає видання "Коментарі", про це розповідає у своєму відеоблозі популярний український журналіст і блогер Денис Казанський.

У партії Путіна зізналися - Росія захопила Донбас

Дмитро Саблін. Фото: сайт "Єдина Росія"

Журналіст зазначив, фактично депутат російської Держдуми визнав те, про що вже давно говорять, — Кремль проводить експерименти на окупованих українських територіях. Ну, а готовність Москви піти на те, щоб на території ОРДЛО "нарізати" російські мажоритарні округи, зайвий раз підтверджує ту тезу, що немає і не було ніколи "внутрішнього конфлікту" в Україні, як і не було ніякої "громадянської війни".

Денис Казанський підкреслив, найбільше вражає, що попри такі визнання у Москви та її маріонеток в Україні вистачає нахабства звинувачувати офіційний Київ у невиконанні Мінських домовленостей.

Блогер пише, що залишається загадкою, як угоди, підписані в Мінську, можна зіставити з "експериментом по возз'єднанню цієї території з Росією" і російськими виборами на українському Донбасі. Самі окупанти ніяк це не намагаються пояснити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — трагедія в містечку Червонопартизанськ, яке під контролем "ЛНР", — це тільки початок великої катастрофи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

14 вересня 2021, 11:46

казанского дебила давно пора отправить в Казань-там ему быстро сменят погоняло и пол заодно.А по поводу-кто смеет,так вспомните-дебилы,кто нарушил на следующий день договоренности с Януковичем о новых выборах и т.д.-майданутые при поддержке франции,германии,польши-т.е эти-лгуны и кидалы.Так что у Путина никаких обязательств перед перечисленными кидалами нет.


Новини