Головна Новини Світ Росія У Підмосков'ї стався вибух у дев'ятиповерхівці: що відомо про подію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Підмосков'ї стався вибух у дев'ятиповерхівці: що відомо про подію

Під завалами шукають ще двох осіб

8 вересня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

У Підмосков'ї стався вибух у дев'ятиповерхівці: що відомо про подію

У багатоповерховому будинку вибухнув газ, фото МНС РФ

У Підмосков'ї, в місті Ногінськ стався вибух у дев'ятиповерховому будинку 8 вересня, близько 7 години ранку за місцевим часом. На місце події виїхали рятувальники. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства з надзвичайних ситуації (МНС) Головного управління в Московській області. 

Відомо, що вибух стався у житловій панельній багатоповерхівці по вулиці 28 червня. У результаті обвалилася стіна на трьох поверхах та міжповерхове покриття на п'ятому поверсі, постраждали щонайменше п'ять квартир. У багатьох квартирах від вибухової хвилі повилітали шибки. Уламки розлетілися на значну відстань та пошкодили припарковані у дворі автомобілі.

До ліквідації наслідків та пошуку людей під завалами залучено 121 особу та 32 одиниці техніки. Серед яких на місці працює 93 людини рятувальників.

Поки що попередньою причиною події називають витік газу у квартирі на третьому поверсі. Працівники оперативних служб евакуювали 170 мешканців будинку.

Наразі повідомляють про п'ятьох постраждалих, яких дістали з-під завалів, серед них двоє дітей. Пошуково-рятувальні роботи завершені. Загинули двоє людей - чоловік і жінка. До пошуку залучали кінологів з собаками.

Як повідомляє РБК-Росія, в Telegram губернатор Московської області Андрій Воробйов повідомив, що на місце прибудуть віце-губернатор, керівник обласного МНС та очільник Головного управління регіональної безпеки Московської області. 

У обласній прокуратурі розпочато перевірку причин інциденту та відкрито кримінальну справу. Правоохоронці з'ясовуватимуть хто винен у вибуху газу.

Як повідомляв портал "Коментарі", у США зросла кількість жертв урагану "Іда".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини