Головна Новини Світ Росія У Польщі пройде з'їзд російських депутатів: що вирішуватимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі пройде з'їзд російських депутатів: що вирішуватимуть

Російські опозиційні депутати вирішуватимуть, якою буде Росія після Путіна

21 жовтня 2022, 12:32 comments1820
Поділіться публікацією:

У польському містечку Яблонна 4-7 листопада першого з'їзду народних депутатів Росії, які є опозиційними до нинішньої влади РФ на чолі з Путіним. Анонсом цього заходу у себе в телеграмі поділився колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов.

У Польщі пройде з'їзд російських депутатів: що вирішуватимуть

Ілля Пономарьов. Фото: з відкритих джерел

Політик зазначив, що у з'їзді візьмуть участь депутати Росії, які у різний час представляли російський народ після обрання на міжнародно-визнаних виборах.                                                                                                         

"В історичному передмісті Варшави, містечку Яблонна, 4-7 листопада 2022 відбудеться перший з'їзд народних депутатів Росії. Делегати – представники депутатського корпусу Росії різних років та різних рівнів", – написав Ілля Пономарьов.

Головна тема зустрічі російських опозиційних політиків – це засудження та неприйняття війни Росії проти України, яка розпочалася у 2014-му році, а також обговорення питання, як домогтися зміни суспільно-політичного устрою в Росії.                                                           

Пономарьов підкреслив, з'їзд має обговорити, якою буде Росія після падіння режиму Путіна, після поразки у війні проти України.

За словами Іллі Пономарьова, ще однією метою цього заходу є те, що російські еліти мають отримати чіткий сигнал до готовності впливати на політику всередині країни та готовності повалити дикторський режим Путіна. Вже підтвердили готовність взяти участь у з'їзді 52 делегати.

Читайте також на порталі "Коментарі" – тривожні заяви білоруського диктатора Лукашенка та Генштабу ЗСУ: чому загроза вторгнення з РБ зросла в рази.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини