Головна Новини Світ Росія У популярного модельєра РФ помер син: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У популярного модельєра РФ помер син: що сталося

Помер син російського модельєра В'ячеслава Зайцева Єгор.

20 червня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

На початку червня сина  відомого російського модельєра В'ячеслава Зайцева Єгора Зайцева госпіталізували в одну з  клінік російської столиці.

У популярного модельєра РФ помер син: що сталося

Єгор Зайцев (фото з відкритих джерел)

Як  інформує пропагандистське видання Стархіт,  медики боролись за його життя до останнього, проте ситуація була важка від самого початку.

До цього, Зайцева-молодшого  повезли в лікарню, де в нього діагностували важку анемію і пухлину в кишечнику. Ще в нього було виявлено  кілька хронічних захворювань, одне з них, цироз печінки.

Російські лікарі крім цього  діагностували в сина модельєра проблеми з легенями. В нього відмовляли нирки, рідина накопичилась в черевній порожнині, було  порушено згортання крові. З 16 червня  Єгор Зайцев  був на ШВЛ. За його життя боролись в палаті інтенсивної терапії однієї з московських клінік.

19 червня  повідомили про те, що син відомого модельєра В’ячеслава Зайцева Єгор  Зайцев помер. Цю новини підтвердили друзі родини модельєра. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії помер актор з популярних серіалівВ Росії пішов з життя  76-річний кіноактор Олег Леваков. Як інформує  пропагандистське  ЗМІ  Стархіт,  оточення  Левакова не озвучує  його причину смерті,  тільки  оприлюднили співчуття його  рідним. Ще  не відомо, коли і де  прощатимуться  з артистом.

 Як і в багатьох  і відомих російських артистів, на рахунку  Олега  Левакова  більше 80 робіт у кіно. Найвідоміші з них — серіали "Таємниці слідства", "Іванови-Іванови", "Мажор"  та чимало інших.

Також у Росії несподівано помер актор з серіалів "Бумер" і "Бандитський Петербург". В РФ повідомляють  про те, що помер популярний  російський  актор Олександр  Карпухов. Як  інформує пропагандистське   медіа  Стархіт,  популярний в Росії  актор зіграв понад сто ролей в кіно. Він пішов з життя у віці  50 років.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини