Головна Новини Світ Росія У Путіна анонсували швидке звільнення Курської області: є план
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна анонсували швидке звільнення Курської області: є план

Помічник Путіна Дюмін повідомив, що нібито вже скоро вдасться звільнити Курську область

сьогодні, 18:07
Поділіться публікацією:

Територію Курської області, зайняту підрозділами Збройних сил України, буде повністю звільнено найближчим часом, заявив помічник президента РФ Олексій Дюмін.

У Путіна анонсували швидке звільнення Курської області: є план

Бої в Курській області

При цьому помічник кремлівського диктатора стверджує, що нібито для цього Генштабом РФ розроблено спеціальний план.

За його словами, військовослужбовці Збройних сил Росії продовжують вести "мужні дії на курському напрямі".

Також Дюмін висловив упевненість, що російським військовим "вдасться видавити" супротивника з регіону.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ще в серпні Сили оборони у Глушківському районі Курської області затиснули угруповання ворога, відрізаючи його фактично від сполучення через річку Сейм і там противник опинився в оточенні. При цьому українські експерти попереджали, що ворог спробує вивести своїх військових з оточення, тому варто чекати дій у відповідь. Так званий контрнаступ росіян стався саме на цій ділянці, щоби деблокувати своїх бійців.

Також "Коментарі" розповідали, що кремлівський режим планує створити угруповання військ у Курській області для контрнаступу у співвідношенні 5 до 1, але на даний момент ця пропорція, ймовірно, ще не досягнута. Росія зосередила в Курській області близько 37 тисяч військових і в ніч із 10 на 11 вересня російські війська розпочали контрнаступ з метою витіснення українських сил. За інформацією одного із джерел у Силах оборони, російським військам поставлено завдання до 15 жовтня повністю вибити українські сили з Курської області, а до кінця жовтня створити так звану буферну зону у прикордонних регіонах, що межують із Росією.

При цьому в РФ стверджують , що вдалося вивести російських військових із "котла", в якому вони знаходилися місяць, всі російські військові зараз перебувають у госпіталі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини