Головна Новини Світ Росія У Путіна анонсували заходи до річниці окупації Криму: як збирається святкувати Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна анонсували заходи до річниці окупації Криму: як збирається святкувати Кремль

Путін може відвідати тимчасово окупований Крим

12 березня 2023, 18:52
Поділіться публікацією:

З нагоди 9 річниці анексії Криму російський президент Володимир Путін  може відвідати тимчасово окупований  регіон України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на російське ЗМІ "РИА Новини"

У Путіна анонсували заходи до річниці окупації Криму: як збирається святкувати Кремль

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У пропагандистській програмі "Москва. Кремль. Путін" на російському телеканалі "Россия-1" повідомили, що Володимир Путін з робочою поїздкою наступного тижня відвідає один із російських регіонів.

"Оскільки наступного тижня виповнюється дев'ять років з моменту возз'єднання Росії і Криму, логічно припустити, що будуть і події, пов'язані з цією датою", — йдеться у програмі пропагандистів.

Окрім цього, пропагандисти також повідомили, що в очільника заплановані міжнародні контакти.

Наразі немає офіційних повідомлень з Кремля з приводу участі російського президента в заходах в окупованому Криму.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що керівництво Росії готує плани евакуації з окупованого Криму. Російська Федерація незаконно захопила Кримський півострів у 2014 році та провела там референдум про його приєднання до РФ. Про те російський референдум не був визнаний світовою спільнотою. Тепер же російське керівництво готує плани евакуації з Криму, адже розуміє, що її представництво там не вічне. Росія провалила своє завдання захопити Україну за три дні. А ЗСУ напроти почали активно протистояти російські армії та вигнали її з півночі країни, а також змусили залишити Херсон. Зараз українські військові стримують дії РФ на сході, зокрема позиції біля Бахмута та Вугледара, чекаючи на великий контрнаступ. Разом з цим Володимир Зеленський та українські дипломати заявляють про повернення України до кордонів 1991 року. Таким чином російське керівництво оцінює ситуації. Раніше Центр національного супротиву повідомляв, що в Криму провели закрите опитування в якому намагались дізнатись, чи готові жителі РФ воювати, якщо втратять півострів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sssss

12 березня 2023, 23:33

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини