Головна Новини Світ Росія У Путіна цинічно прокоментували атаку по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна цинічно прокоментували атаку по Україні

Жертвами російської атаки залишаються мирні українці.

23 січня 2024, 16:54 comments2660
Поділіться публікацією:

23 січня, вранці, росіяни масовано атакували Україну, зокрема Київ, Харків та Павлоград. У свою чергу речник Путіна Дмитро Пєсков цинічно заявив, що РФ не обстрілює цивільні об'єкти. Про це пише російське видання "РИА Новости".

У Путіна цинічно прокоментували атаку по Україні

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Пропагандисти запитали у Пєскова, чи є ранкова атака по Україні відповіддю на нещодавні удари по Донецьку. Саме тоді окупанти намагалися у всьому звинуватити ЗСУ.

"Російські військові "не б'ють по соціальних об'єктах та житлових кварталах – на відміну від київського режиму", – відповів Пєсков, цитуючи російські наративи.

Також у міноборони РФ цинічно заявили, що удар високоточною зброєю було завдано сьогодні вранці "по об'єктах української оборонки, де виробляють ракети та боєприпаси". Тож, за їх словами, "мети удару досягнуто".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що наслідки ракетної атаки РФ. 23 січня, вранці українські військові зафіксували виліт кількох російських стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та Ту-22м3. Згодом Повітряні сили ЗСУ повідомили про запуск супротивником ракет. 

Внаслідок ударів по Харкову вранці 23 січня постраждалими, зокрема дітьми, зруйновано санаторну школу, пошкоджено газопровід. Про це повідомив начальник слідчого управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов у Facebook. За даними правоохоронця, було чотири попадання – у передмісті Харкова. Пошкоджено житлові будинки у приватному секторі. Одна з ракет потрапила до газопроводу.

На місцях працюють усі служби. Вороги також ударили по житловому багатоповерховому будинку у Київському районі Харкова, під завалами люди. Відомо про як мінімум двох загиблих жінок.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини