Головна Новини Світ Росія У Путіна допустили ймовірність зустрічі із Зеленським у Пекіні: на Банковій поки що мовчання
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна допустили ймовірність зустрічі із Зеленським у Пекіні: на Банковій поки що мовчання

В Офісі президента Зеленського поки що не повідомляли про плани глави держави відвідати відкриття Олімпіади

29 січня 2022, 16:27
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін, як і багато інших світових лідерів, має намір 4 лютого відвідати офіційну церемонію відкриття Олімпіади в Пекіні. Водночас у щільному графіку російського президента не заплановано двосторонніх зустрічей з іншими главами держав. Єдиним винятком може стати зустріч із головою КНР Сі Цзіньпіном. При цьому в Москві також не виключили можливі контакти з президентом України Володимиром Зеленським. Як інформує портал "Коментарі", про це пише "ТАСС" із посиланням на заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова.

У Путіна допустили ймовірність зустрічі із Зеленським у Пекіні: на Банковій поки що мовчання

Володимир Зеленський і Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Спікер російського президента звернув увагу на те, що організатори церемонії відкриття Олімпійських ігор самі пропонують програму, якій зобов'язані слідувати не лише спортсмени, а й світові лідери, присутні на заході, як гості. Саме тому про жодні двосторонні зустрічі Володимира Путіна заздалегідь не анонсується.

На уточнююче запитання ЗМІ, чи обговорювалося питання можливої зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, який також може відвідати церемонію, Дмитро Пєсков відповів, що це питання не обговорювалося і зустріч з українським лідером не запланована, але контакти на сьогоднішній день виключити не можна.

Зазначимо, на Банковій поки що не повідомили, чи збирається Володимир Зеленський до Пекіна на відкриття Олімпіади.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прес-конференція Володимира Зеленського для західних ЗМІ: експерти розповіли про підсумки, роз'яснивши, які меседжі Заходу вирішили зробити в Офісі президента та чому обрали саме такий час.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пенсіонер Петренко

29 січня 2022, 21:36

Не вір ерефії . Тим більше , що такої країни , як "Россія" НЕ ІСНУЄ й НІКОЛИ НЕ ІСНУВАЛО ні юридично , ні фактично й кордони її НІКОЛИ НЕ БУЛИ ПОЗНАЧЕНІ на жодній мапі світу ні в давні часи , ні в теперішні . Були угро-фінські племена , жінок яких згвалтували татаро-монгольські ординці , в результаті чого утворився Мошковський улус Кримсько-Татарського ханства , який і став згодом Мошковією ( Мошковскім царством ) . Цар Мошковії ( син грузинського князя й половчанки , що була на той час дружиною мошковського царя ) Петро 1 перетворив свою Мошковію на імперію , вкравши для неї назву "Россійская" ( назва "Мошковская для нього не благородно звучала ) . Комуністи перейменували ту імперію в СРСР ( СССР ) , при розпаді якого й утворилася РФ ( Россійская Фєдєрація ) , тобто ЕРЕФІЯ , яка ІСНУЄ й до сьогодні . Оскільки НЕ ІСНУЄ ніякої "Россіі" , то й НЕ ІСНУЄ ніяких "русскіх" . Отже Є ЕРЕФІЯ ( або ж МОШКОВІЯ ) і Є ЕРЕФЦІ , зважаючи на теперішню назву їх країни , або ж Є МОШКОВІТИ , зважаючи на їх історичне походження . З часів Петра 1 на всіх правителів мошковії тисне психологічний тягар меншовартості . Тому вони так затято відмовляються від своїх власних предків ( Кому ж приємно визнавати себе потомком гвалтівника ? ) й так настирливо намагаються примазатися до чужих предків ( Але який слов'янин з потомка угро-фінської жінки та татаро-монгола ? ) . Звідси й самопроголошення свого "старшебратства" ( дуже вже не хочеться мошковітам визнавати , що Мошковія , як держава , виникла тільки після занепаду Кримсько-Татарського ханства , а ерефія / РФ / взагалі виникла лише в 1991 році ) . Тому то вони й накидаються на всіх своїх сусідів , особливо на Україну .


Новини