Головна Новини Світ Росія У Путіна кажуть, що готові до мирних переговорів із Україною, але є нюанс
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна кажуть, що готові до мирних переговорів із Україною, але є нюанс

Дмитро Пєсков знову звинуватив Україну та Захід у небажанні сідати за стіл переговорів

11 січня 2023, 11:50 comments5754
Поділіться публікацією:

Кремль завжди надавав перевагу мирним переговорам з Україною, але сьогодні говорити про перспективи відновлення мирного діалогу між Москвою та Києвом не доводиться. Таку позицію Кремля озвучив речник президента Росії Дмитро Пєсков. Як передає видання "Коментарі", слова головного рупора російської влади цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Путіна кажуть, що готові до мирних переговорів із Україною, але є нюанс

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков зазначив, що Росія готова сісти за стіл переговорів з Україною, але це неможливо, нібито через позицію Києва, адже в українському законодавстві є норми, які забороняють президентові України вести переговори з чинною владою Росії.

"Росія завжди була готова вирішувати проблему шляхом переговорів, і президент Путін неодноразово говорив, що ми, як і раніше, зберігаємо цю готовність і, безумовно, досягнення наших цілей мирними політико-дипломатичними шляхами є кращим", – заявив Пєсков.

За його словами, сьогодні проти мирних переговорів виступає не лише Україна, а й Захід. Тому в цьому питанні, наголосив Дмитро Пєсков, немає жодних перспектив на сьогоднішній день.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у "Слузі народу" анонсували — на найближчому засіданні Рада позбавить мандатів 4 депутатів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський підтвердив інформацію про позбавлення громадянства Медведчука, Козака, Деркача та Кузьміна (всі з ОПЗЖ, усі знаходяться поза межами нашої країни). За його словами, "якщо народні обранці обирають службу не народу України, а вбивцям, які прийшли в Україну, то наші дії будуть відповідними". Про що кажуть такі дії? Чому зроблено саме зараз? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

54645

11 січня 2023, 13:51

НАЙДИ И РАЗДЕНЬ ГОРЯЧУЮ КРАСОТКУ СЕГОДНЯ НОЧЬЮ!----- https://paply.org/krasotky


Новини