Головна Новини Світ Росія У Путіна на столі лежить план по Україні: російський юрист розкрив його подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна на столі лежить план по Україні: російський юрист розкрив його подробиці

Генерали РФ дуже чекають, коли Путін ухвалить рішення

8 травня 2022, 08:18 comments7557
Поділіться публікацією:

У президента Росії Володимира Путіна може лежати на столі план щодо оголошення війни Україні та оголошення масової відкритої мобілізації в РФ. Але, швидше за все, він не піде на такий ризикований для себе крок. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку висловив російський політичний діяч і юрист Марк Фейгін, пише сайт "Сегодня".

У Путіна на столі лежить план по Україні: російський юрист розкрив його подробиці

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Пояснюючи, чому у Путіна на столі вже лежить план про масову мобілізацію Марк Фейгін зазначив, що до такого рішення президента РФ підштовхують військові, бо їм потрібно виправляти ситуацію із провалом наземної "операції" в Україні, а без додаткових людських ресурсів це зробити неможливо. Російське військове командування боїться нести відповідальність за провал другої фази "спецоперації", яка почалася з квітня. Тому можна все списати на те, що російській армії просто не вистачає живої сили.         

Марк Фейгін додав, що Путін чудово розуміє всі ризики мобілізації. Перший ризик у тому, що вона певному етапі може зупинитися. Просто люди почнуть дезертирувати. Другий ризик – одна справа підтримувати спецоперацію Путіна, сидячи біля телевізора на дивані, а інша – йти помирати в Україну. Люди можуть відмовитись від такої пропозиції. Третій ризик – якщо Володимир Путін оголосить мобілізацію, то цим він офіційно визнає провал цієї так званої "спецоперації", яку спочатку Кремль планував закінчити дуже швидко, розправившись із непокірною Україною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі цинічно розповіли, хто ще, окрім Росії, може зазіхнути на українські землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини