Головна Новини Світ Росія У Путіна нагадали, навіщо розв'язали війну проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна нагадали, навіщо розв'язали війну проти України

Прес-секретар Путіна заявив, що війна проти України продовжуватиметься

15 квітня 2022, 15:30
Поділіться публікацією:

Перше та головне завдання війни Росії проти України – це знищення "націоналістичних батальйонів". При цьому що мається на увазі під таким визначенням у Кремлі вирішили не уточнювати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російське пропагандистське інформагенство "ТАРС", яке цитує прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

У Путіна нагадали, навіщо розв'язали війну проти України

Путін та Пєсков. Фото: з відкритих джерел

Зі слів Дмитра Пєскова випливає, що російські військові прибули в Україну, щоб звільнити країну від "націоналістичних батальйонів" і, мабуть, тому мільйонам українцям доводиться тікати від війни, бо Росія руйнує їхні будинки, вбиває їхніх родичів та друзів, руйнує життя.

Рупор Кремля додав, що "спецоперація" в Україні продовжується, адже головні її цілі всім добре відомі. За словами Пєскова, "операція" триватиме доти, доки всі поставлені президентом РФ завдання не будуть виконані.

Прес-секретар Путіна додав, що він особисто не має сумнівів у тому, що головні завдання війни в Україні Москві вдасться виконати, адже "спецоперація" відбувається по плану.                 

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Путіна оперативно відреагували на рішення США та союзників щодо НАТО збільшити військову допомогу Україні у зв'язку з наростаючою російською агресією. У розпорядженні видання The Washington Post з'явилася копія документа дипломатичної ноти Росії, яку вже отримали в Білому домі.

Портал "Коментарі" поінформував – крейсер "Москва" на дні: експерти розповіли, чому після того, що сталося, стало остаточно ясно – Росія вже стратегічно програла в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/tass_agency
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Федя

15 квітня 2022, 20:16

Какая мерзость - эти лица!


Новини