Головна Новини Світ Росія У Путіна налякали «випадковістю» на атомних станціях ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна налякали «випадковістю» на атомних станціях ЄС

Дмитро Медведєв заявив, що в ЄС також є атомні станції і там "можливі випадковості"

12 серпня 2022, 14:30 comments2008
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв, які все частіше робить різкі заяви, тепер раптом натякнув, що Заходу варто не тільки бути стурбованим через можливу катастрофу на Запорізькій АЕС, а замислитися ще над тим, що "випадкові" інциденти можливі і на території країн. Євросоюзу, де також є працюючі АЕС. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву Медведєв опублікував у себе в Telegram.

У Путіна налякали «випадковістю» на атомних станціях ЄС

Медведєв та Путін. Фото: з відкритих джерел

Заступник голови Ради безпеки РФ заявив, що вибухи, які відбуваються біля самої АЕС в Енергодарі – це справа рук української армії, а Росія, мовляв, на чужій території, вторгнувшись в Україну, виконує захисну роль, охороняє важливий об'єкт.

За словами Медведєва, з кожним вибухом поблизу реактора Запорізької АЕС та сховищ радіоактивних ізотопів загроза катастрофи стає ближчою і ближчою.

Дмитро Медведєв назвав неправдивою інформацію про те, що Росія обстрілює Запорізьку АЕС. У ці розмови, наголосив Медведєв, не вірить навіть ООН.

"Кажуть, що це Росія. Це очевидна, 100% брехня навіть для тупуватої русофобної публіки. Навіть ООН не вірить. Кажуть, що суто випадково виходить. Типу не хотіли. Що тут скажеш... Не слід забувати, що і в Європейському союзі є атомні". станції. І випадковості там також можливі", — зазначив Медведєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Нью-Йорку відбулося засідання Ради Безпеки ООН, яке Росія скликала через обстріл Запорізької АЕС у захопленому їй Енергодарі нібито з боку українських військових. Експерти оцінили для видання "Коментарі" підсумки засідання, а також пояснили, чому РФ не місце в Раді безпеки ООН не лише через агресію проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 серпня 2022, 14:37

Заголовок повинен бути десь таким: "Догралися з дотепністтю!". Як пишались криативом: бавовна; невдале паління; нехтування безпекою; випадково; ... . Прямо і чесно казати сміливості не було? Брали приклад з братнього "русского мира" переграти всіх? На який результат сподівались ті, хто за 31 рік розікрав Україну до - всьо? Про пораду, не рити яму іншому чули? Такими боягузливими діями перемагати зібрались?


Новини