Головна Новини Світ Росія У Путіна нарешті розповіли, чому відмовилися від ідеї продовжувати наступ на Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна нарешті розповіли, чому відмовилися від ідеї продовжувати наступ на Київ

У Кремлі вважають, що відведенням військ із частини регіонів в Україні вони посприяли переговорам

6 квітня 2022, 12:57 comments2083
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента РФ Путіна Дмитро Пєсков вважає, що виведення російських військ із Київської області – це "жест доброї волі" для покращення процесу переговорів. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагенство "РІА Новини".

У Путіна нарешті розповіли, чому відмовилися від ідеї продовжувати наступ на Київ

Дмитро Песков - фото ТАСС

Дмитро Пєсков заявив, що влада РФ може піти на те, щоб ухвалити важливі рішення під час переговорів. Тому російським військам надійшов наказ із Кремля залишити регіон.

Зазначимо, першим про те, що Росія відведе свої війська з київського та чернігівського напрямків, заявив голова російської делегації на переговорах Володимир Мединський. Він про це повідомив за підсумками зустрічі з українською делегацією 29 березня у Стамбулі. При цьому Мединський уточнив два моменти. Перше – відведення військ російської армії з кількох напрямків не означає, що Росія припиняє "військову спецоперацію" в Україні. Другий момент – відведення військ із деяких напрямів не означає, що вогонь в Україні буде припинено.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський виступив на засіданні Ради безпеки ООН, де закликав світ усунути РФ із членів Ради безпеки або ж позбавити країну-агресора права вето. Інакше глава української держави закликав ООН саморозпуститися. Як організація, яка втратила всі свої початкові функції та завдання. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому надії на те, що Росію позбавлять права вето або ж взагалі викинуть із Ради безпеки ООН – немає ніякої і як бути Україні в ситуації, що склалася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини