Головна Новини Світ Росія У Путіна назвали Україну Малоросією та розповіли, який мир влаштує Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна назвали Україну Малоросією та розповіли, який мир влаштує Росію

Медведєв знову спробував залякати українців "досягненням цілей"

19 липня 2022, 11:57 comments2133
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв вкотре відзначився неконтрольованим потоком свідомості. У черговому своєму спічі Медведєв обізвав Захід імпотентами, розкритикувавши його за постачання Україні озброєнь і заявив, що Росія все одно доб'ється того, що досягне миру на вигідних для себе умовах. Як передає видання "Коментарі", про це Медведєв написав у себе в Телеграм.

У Путіна назвали Україну Малоросією та розповіли, який мир влаштує Росію

Путін та Медведєв. Фото: з відкритих джерел

Дмитро Медведєв, який раніше обіймав посаду прем'єр-міністра і не дозволяв собі настільки різких заяв, тепер все частіше застосовує на себе роль нині покійної Жириновського, роблячи щоразу скандальні заяви.

Медведєв у своєму повідомленні щодо України спробував використати принизливі назви, на кшталт Малоросії, "Незалежна", вкотре звинуватив Захід у постачанні озброєння, яке, впевнений російський політик, розповзається світом і потрапляє до рук злочинців.

За словами Дмитра Медведєва, постачання озброєння Україні не позначиться на "фінальному розкладі", тому що "Росія досягне всіх поставлених цілей".

“І буде мир. За наших умов. А аж ніяк не на тих, про які верещать у Європі і за океаном політичні імпотенти, що розгубилися", – заявив опальний політик.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністра оборони Росії Сергія Шойгу схвильовано тим, що ЗСУ почав і застосовувати проти російської армії далекобійну зброю. Генерал просить російських військових якнайшвидше знайти і знищити американські ракетні системи HIMARS.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, як президент РФ Путін розпочав чистку у самій Росії – кого він відправляє до України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини