Головна Новини Світ Росія У Путіна назвали умову, за якої Росія офіційно почне вторгнення на Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна назвали умову, за якої Росія офіційно почне вторгнення на Донбас

За словами Дмитра Козака, якщо Київ вирішить закінчити війну на Донбасі силою, це призведе до катастрофи

20 липня 2021, 18:49 comments1066
Поділіться публікацією:

У Кремлі вважають, що якщо ситуація на сході України занадто загостриться, бо українські військовослужбовці вирішать повернути контроль над територією силою, то Росія може офіційно втрутитися. За словами заступника голови адміністрації російського президента Дмитра Козака, іншої реакції на радикальні дії Києву очікувати не варто.

У Путіна назвали умову, за якої Росія офіційно почне вторгнення на Донбас

РФ вторгнеться на Донбас, якщо Україна спробує відновити владу силою. Фото ілюстративне

Таким чином у Путіна намагаються заздалегідь виправдати можливе вторгнення на Донбас. При цьому з боку України неодноразово звучали заяви про протилежне: що жодної сили для закінчення війни на Донбасі застосовано не буде, питання хочуть вирішити винятково дипломатією.

Попри це, Козак каже, що в Україні наразі дуже багато радикалів, які все частіше виявляють агресію. Це, на його думку, свідчить про ймовірну ідею геноциду для окремих представників населення.

"У разі, якщо в зоні конфлікту "правитимуть бал" ті, хто сьогодні влаштовує відверто націоналістичні силові акції на вулицях Києва, це стане трагедією. Очевидно, що байдужими до неї не буде не тільки Росія, а й уся світова спільнота", — підкреслив російський політик.

При цьому Дмитро Козак все одно намагається дотримуватися позиції "РФ — посередник, а не учасник конфлікту", що підтверджується іншими його заявами. За словами чиновника, у Кремлі підтримують більшість українських громадян, які виступають за мирне вирішення військового протистояння на Донбасі.

Також представник АП РФ зробив припущення, що ще одного народного повстання, яким була Революція Гідності, Україна може і не пережити. Це знову підкреслює досить агресивний тон російських політиків на адресу української держави, адже все частіше з Кремля лунають розмови про ймовірний "розвал" України.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, чому, за словами Козака, Володимир Зеленський поводиться гірше стосовно Донбасу, ніж Петро Порошенко. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, як російські політики реагують на ймовірне поглинання ОРДЛО їх державою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

21 липня 2021, 06:26

Правильно, нефиг смотреть как эти бэндэры насилуют украинцев мувой и раскольнической вирой.


Новини