Головна Новини Світ Росія У Путіна назвали завдання-мінімум щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна назвали завдання-мінімум щодо війни в Україні

Прес-секретар Путіна каже, що проведенням псевдореферендумів війна в Україні не закінчиться

28 вересня 2022, 13:37 comments1341
Поділіться публікацією:

Навіть після проведення псевдореферендумів, російські війська продовжуватимуть бойові дії на території України, бо має на меті захопити всю територію Донецької області. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА "Новини".

У Путіна назвали завдання-мінімум щодо війни в Україні

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Як мінімум те, що я вам можу сказати з абсолютною точністю, ви знаєте, що не всі території Донецької народної республіки ще звільнені. Ми говоримо про територію, яка знаходиться в межах 2014 року", — заявив Дмитро Пєсков.

Рупор Кремля додав, що завдання-мінімум — "звільнити всю територію Донецької народної республіки".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна готові вести переговори з Україною, але натякають на анексію та лякають "зміною умов переговорів".

Також видання "Коментарі" повідомляло – кремлівські маріонетки оголосили підсумки чотириденних "референдумів" на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей. Передбачувано, що за приєднання до Росії нібито проголосували від 87,05% до 99,23%. Президент України Володимир Зеленський, виступаючи онлайн на засіданні Ради безпеки ООН, присвяченому цим "референдумам", заявив, що вони нічого не змінюють; закликав до повної ізоляції РФ та звинуватив її в анексії українських територій; акцентував, що після визнання "референдумів" Росією йому не буде про що говорити з Путіним; закликав Рада безпеки ООН забезпечити Україні "колективні гарантії" безпеки. Як ситуація може розвиватись далі? Чи наважиться РФ на анексію? Чи піде Захід на жорсткіші заходи? Які дії слід робити Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

28 вересня 2022, 18:56

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини