Головна Новини Світ Росія У Путіна образилися і розповіли, як дадуть відповідь, якщо США спалять Чорноморський флот у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна образилися і розповіли, як дадуть відповідь, якщо США спалять Чорноморський флот у Криму

Дмитро Медведєв заявив, що Росія обрала свій шлях і дороги назад немає

22 вересня 2022, 12:48 comments5920
Поділіться публікацією:

У Росії дуже болісно відреагували на попередження США, що у разі застосування Росією ядерної зброї в Україні США знищать Чорноморський флот. Відповісти на такий випад США дали можливість заступнику голови Ради безпеки РФ Дмитру Медведєву, який заявив, що не потрібно "лякати росіян розмовами про удар НАТО по Криму", адже Кремль тоді застосує гіперзвук, який здатний досягти цілей у Європі та США набагато швидше.

У Путіна образилися і розповіли, як дадуть відповідь, якщо США спалять Чорноморський флот у Криму

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Західному істеблішменту взагалі всім громадянам натовських країн потрібно зрозуміти, що Росія обрала свій шлях. Дороги назад немає", – написав Медведєв у себе в Телеграм.

Далі екс-президент перерахували попунктно, що має намір робити Росія після рішення Путіна про анексію українських територій.

Медведєв зазначив, що показушні "референдуми" на окупованих територіях України точно відбудуться і при цьому не так важливо, якими будуть результати, бо ці землі в Росії вже вирішили включити до складу РФ.

За словами заступника голови Ради безпеки РФ, Росія суттєво посилить оборону тих земель, які приєднає до себе шляхом фейкового "референдуму".                                                                                                                                                      

Не обійшлось і без погроз. Дмитро Медведєв зазначив, що Росія здатна не лише відповісти мобілізацією людських ресурсів, а й ядерною зброєю, яка може бути задіяна у разі атаки на територію РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — продовольча безпека у світі: чому для України важлива ця тема – чого досягає Росія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини