Головна Новини Світ Росія У Путіна відповіли, чому не дозволяють перевезти Навального за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відповіли, чому не дозволяють перевезти Навального за кордон

Російські лікарі спростували версію з отруєнням: мовляв, отрути в крові Навального не знайшли

21 серпня 2020, 15:33
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков відповів на питання, чому Олексія Навального не можна транспортувати в закордонну клініку. Згідно з офіційною позицією Кремля, опозиціонера не можна вивозити з Росії виключно через заборону медиків. Про це передає "РБК".

У Путіна відповіли, чому не дозволяють перевезти Навального за кордон

Пєсков каже, що, ймовірно, є формальності, які потрібно враховувати.

"Ніхто не бачить тут жодних перешкод, окрім лікарського рішення, рішення лікаря, який несе відповідальність згідно із законом за здоров'я хворого", — говорить Пєсков.

У Кремлі кажуть, що російські фахівці контактують з німецькими колегами. Що ж стосується перевезення літаком Навального, який перебуває в комі на ШВЛ,  медики нібито категорично проти цього. Мовляв, Навальному стало погано після набору висоти, тому його стан може погіршитися.

Крім того, російські лікарі спростували версію з отруєнням: мовляв, отрути в крові Навального не знайшли, а свідомість він міг втратити через  гіпоглікемію — низький рівень цукру.

Нагадаємо, дружина російського опозиціонера Олексія Навального, який вже добу перебуває в комі, розповіла, чим отруїли її чоловіка



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини