Головна Новини Світ Росія У Путіна попередили, чим можуть закінчитися спроби покарати Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна попередили, чим можуть закінчитися спроби покарати Росію

У Кремлі знову натякнули на ядерний потенціал та бажання уникнути відповідальності за злочини

7 липня 2022, 09:14 comments1912
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Кремлі відвели роль публікувати найгрізніші заяви на адресу всього світу колишньому прем'єр-міністру РФ, заступнику голови Ради безпеки РФ Дмитру Медведєву. Ось той і намагається, видаючи у своєму Телеграм-каналі дедалі шокуючіші заяви. Так, Медведєв заявив, що спроби на міжнародному рівні покарати Росію за її злочини можуть дуже погано закінчитися для всього людства. А все від того, нарікає Дмитро Медведєв, що Росія має ядерну зброю. Опальний політик відкрито заявив, що існує загроза для всього людства.

У Путіна попередили, чим можуть закінчитися спроби покарати Росію

Путін та Медведєв. Фото: з відкритих джерел

Вже за традицією Москва намагається звинувачувати у всіх військових конфліктах, що виникли у світі США. Саме тому Медведєв спробував перевести стрілки на США, застерігаючи світову громадськість від ймовірного створення трибуналу, про який дедалі голосніше говорять у світі.

При цьому Медведєв, ніби забув про те, що Росія веде одну з кровопролитних війн, вбиваючи мирне населення, розчавлюючи все на своєму шляху, політик звинуватив чомусь США, звинувативши Вашингтон у тому, що Америка завжди вела війни на знищення. І, звичайно ж, як і личить топовому російському пропагандисту Медведєв порівняв владу США з "гітлерівським режимом".                                     

Читайте на порталі "Коментарі" — "кадировці", як вірні головорізи Володимира Путіна розповіли, куди дійдуть, воюючи в Україні, якщо Кремль їх не зупинить (відео).

Також видання "Коментарі" повідомляло – "не віддамо жодного шматочка землі": херсонські партизани знову передали "привіт" російським окупантам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 липня 2022, 10:35

Для збереження людства, Зе-Асад та його корупційний клан кріворізьких гопніків повинні пожертвувати своєю владою.


Новини