Головна Новини Світ Росія У Путіна проблеми зі здоров'ям – чергова дивна поведінка президента РФ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна проблеми зі здоров'ям – чергова дивна поведінка президента РФ (ВІДЕО)

У лідера Росії знову неприродно смикалися ноги.

7 вересня 2022, 11:04 comments1759
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Після зустрічі Володимира Путіна з молоддю на Камчатці вкотре порушується тема здоров'я російського президента. Відео, оприлюднене у соціальних мережах, підігріло припущення, що Путін не може повністю контролювати рухи своїх рук та ніг.

У Путіна проблеми зі здоров'ям – чергова дивна поведінка президента РФ (ВІДЕО)

У Путіна проблеми зі здоров'ям - чергова дивна поведінка президента РФ. Фото з відкритих джерел

Нещодавно Путін відвідав екологічний форум на Камчатці. У зв'язку з цим відбулася запланована зустріч із молоддю. Російський президент з'явився і відповів на запитання, але головне, що привернуло увагу – мова тіла Володимира Путіна.

На відео видно, що Путін неприродно тримається однією рукою за крісло. Як і під час інших зустрічей останніх місяців, російський президент теж весь час смикав ногами – одна з них підвернулася і здійснила неприродний поворот.


Ноги Путіна не вперше стають об'єктом цікавості журналістів. Палива у вогонь пліток підлили фотографії Путіна з параду до Дня Перемоги. Його ноги були загорнуті в теплу ковдру. Також після травневого засідання Організації договору про колективну безпеку у Кремлі з президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном чутки про здоров'я Путіна не вщухли – увагу привернули знову його ноги.

Окрім цього, увагу журналістів зацікавив запис квітневої зустрічі Путіна із Сергієм Шойгу. Схоже, російському президентові важко контролювати рухи ніг, і він дивно тримався за край столу.

Чуток про здоров'я Володимира Путіна безліч. Одні вважають, що російський президент хворий на Паркінсон, інші ж стверджують, що у нього рак. Але стан лідера РФ є державною таємницею Кремля.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про жахливий економічний звіт для Путіна. Секретний документ потрапив до мережі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини