Головна Новини Світ Росія У Путіна прокоментували атаку дронів на Москву: що буде робити Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна прокоментували атаку дронів на Москву: що буде робити Кремль

Дмитро Пєсков прокоментував атаки безпілотників по російській столиці

31 липня 2023, 15:50
Поділіться публікацією:

У Кремлі заявили, що атаки дронів на столицю Росії "підтверджують сутність київського режиму, йдуть спроби терактів щодо цивільних об'єктів". Таку заяву зробив речник російського президента Дмитро Пєсков.

У Путіна прокоментували атаку дронів на Москву: що буде робити Кремль

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

 Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ Кремля.

Коментуючи цей інцидент, він заявив, що у Росії у зв'язку із цим заходи безпеки й так посилені. Про конкретні кроки він порадив звертатися до Міноборони РФ.

Також Пєсков заявив, що наразі рівень терористичної загрози в столиці Росії підвищувати не збираються.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кремлі відреагували на мирні переговори щодо війни в Україні, куди не запросили Росію. Речник Кремля Дмитрій Пєсков відповів на питання щодо майбутніх мирних переговорів, які заплановано провести на початку серпня у Саудівській Аравії. 

Видання The Wall Street Journal 29 липня сповістило про те, що Саудівська Аравія запросила близько 30 держав на переговори щодо війни в Україні. Згодом цю інформацію підтвердив керівник ОП Андрій Єрмак. Очікується, що на саміті буде представлено близько 30 країн, зокрема західних партерів України, держави півдня та саму Україну.

Однак Росія не була запрошена на зустріч. Представник адміністрації президента РФ Дмитрій Пєсков відреагував на цю інформацію. Попри це, Пєсков додав, що наразі Москва не бачить можливості для мирних переговорів між Україною та Російською Федерацією.

Росія заявляє, що мирні угоди мають бути з урахуванням інтересів Кремля, тобто Київ має відмовитись від частини своїх територій. Україна ж наполягає, що війна закінчиться, коли Росія виведе свої війська з українських земель.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини