Головна Новини Світ Росія У Путіна прокоментували ранкові вибухи в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна прокоментували ранкові вибухи в Москві

За словами Пєскова, напоготові служби, які займаються безпекою.

24 липня 2023, 14:51
Поділіться публікацією:

У Росії всі відповідні служби перебувають напоготові. Через атаку безпілотників на російську столицю 24 липня. Відомо, що о 4-й годині ранку москвичів розбудили гучні вибухи, що пролунали у різних районах містаВідповідну заяву про цю атаку зробив речник російського президента Дмитро Пєсков.

У Путіна прокоментували ранкові вибухи в Москві

Дмитро Пєсков (фото із відкритих джерел)

“Спроби Києва атакувати російські регіони безпілотниками почастішали. Всі, хто займається безпекою, напоготові”, — заявив Пєсков.

Речник Кремля заявив, що “російська відповідь на ці атаки” — продовження “спецоперації”. Пєсков знову намагався сформувати в російському суспільстві думку, що мета “СВО” буде досягнута.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв пригрозив новими атаками по місцях, де росіян не чекають. Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв відреагував на атаки безпілотників по Москві та складах зброї в анексованому Криму. Російський політик пригрозив новими атаками по Україні. 

В ніч на 24 липня відбулась атака на Москву. За даними Міноборони РФ було пошкоджено кілька будинків через удари двох дронів. Також завдано ударів по складу боєприпасів у Криму поблизу міста Джанкой. Призначений Росією голова Криму Сергій Аксьнов заявив про потребу евакуації населення з цієї території півострова.

На ці події відреагував колишній президент РФ Дмитрій Медведєв. 57-річний російський політик звинуватив Україну в ударах по російській території заявивши, що їх нібито здійснюють українські "нацисти". Медведєв пригрозив, що Росія відповість на атаки по Москві та Криму і буде завдавати ударів по нестандартним цілям.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини