Головна Новини Світ Росія У Путіна прокоментували відкриття в Україні виробництва гаубиць стандарту НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна прокоментували відкриття в Україні виробництва гаубиць стандарту НАТО

Дмитро Пєсков заявив, що російські військові уважно стежать за виробництвом зброї в Україні

1 вересня 2023, 15:47 comments2532
Поділіться публікацією:

Кремль сприймає зі знаком мінус відкриття офісу британського виробника зброї BAE Systems в Україні. Як передає портал "Коментарі", про це пише російський "РБК", цитуючи заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

У Путіна прокоментували відкриття в Україні виробництва гаубиць стандарту НАТО

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Будь-які об'єкти з виробництва озброєнь, тим більше якщо ці озброєння стріляють по нас, вони стають об'єктом для особливої уваги наших військових", — прокоментував Дмитро Пєсков.

У той же час, попри "особливу увагу військових", головний рупор Кремля висловив упевненість, що "принципово змінити ситуацію це не зможе".

Варто зазначити, що загрози країни-агресора завдавати ударів по підприємствах, де виробляють зброю для України, не лякає західних інвесторів. Вони охоче погоджуються інвестувати в виробництво.

Українські захисники вже активно користуються зброєю від BAE Systems: це артилерійські системи М777 та L119, САУ M109, БМП CV-90 та Bradley, а також танки Challenger. Зброя дуже добре себе показала на цій війні та продовжує допомагати нашим військовим просувати вперед під час контрнаступу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кількість вироблених українських протитанкових ракетних комплексів (ПТРК) "Стугна-П" у липні 2023 року вчетверо більша, ніж у січні. І процес продовжує розгортатись, обсяги збільшуються. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив міністр зі стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишин.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Володимира Зеленського знають, як зірвати виробництво ракет та дронів у Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/80827
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини