Головна Новини Світ Росія У Путіна розповіли, на який мир після закінчення війни Росія готова погодитись
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна розповіли, на який мир після закінчення війни Росія готова погодитись

Пєсков заінтригував миром, на який погодиться Росія у війні проти України

17 травня 2022, 15:40 comments4150
Поділіться публікацією:

Логічним завершенням будь-якого військового конфлікту є настання миру. Не винятком є нинішня криза, яка теж закінчиться миром, де "голос Росії чутимуть і де їй буде комфортно існувати". Як передає видання "Коментарі", про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише російський "Інтерфакс".

У Путіна розповіли, на який мир після закінчення війни Росія готова погодитись

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Пєсков зазначив, що якою б не була війна її результат – це завжди мир. І цей військовий конфлікт в Україні також має закінчитися миром, але лише таким, де голос Росії чутимуть та враховуватимуть. Також Дмитро Пєсков багатозначно заявив, що цей мир повинен включати комфорт і безпеку для самої Росії.                                     

У тому, що зараз відбувається в Україні, де російська армія вбиває мирних громадян України і руйнує міста Дмитро Пєсков, мабуть, не бачить нічого поганого. Рупор Кремля, те, що відбувається, назвав "ідеальним штормом і моментом істини". А для підтвердження своїх слів Дмитро Пєсков нагадав про результати соціологічних опитувань, які чітко показують, що таку політику президента Росії Володимира Путіна підтримує переважна більшість росіян.                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — "це наш принцип": президент України Володимир Зеленський висловився про долю військових "Азовсталі", оголосивши, що вже стартувала спецоперація з порятунку українських захисників, які виявилися заблокованими на території заводу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на Банковій назвали причини, чому переговори з Росією на паузі і поки що не можуть бути відновлені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини