Головна Новини Світ Росія У Путіна розповіли, наскільки Москва та Київ близькі до підписання будь-яких домовленостей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна розповіли, наскільки Москва та Київ близькі до підписання будь-яких домовленостей

У Путіна заявили, що прогресу в переговорах поки що немає, і суд ООН їм не указ

17 березня 2022, 13:18 comments2832
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія та Україна поки що не вийшли на фінальну стадію до підписання будь-яких домовленостей. Переговори продовжуються, але прогресу поки що немає. Як передає портал "Коментарі", слова прес-секретаря Путіна цитують "РІА Новини" та "Інтерфакс".

У Путіна розповіли, наскільки Москва та Київ близькі до підписання будь-яких домовленостей

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков заявив, що поки що переговори російської та української сторін продовжуються і щойно вдасться вийти на якісь домовленості – про це буде повідомлено публічно. 

Також Дмитро Пєсков заявив, що ухвала Міжнародного суду ООН Росії не указ і Москва не збирається її виконувати. Він пояснив, що Міжнародний суд має таке поняття, як "згоду сторін". І в даному випадку ні про яку згоду не йдеться. Єдиною реакцією РФ є те, що Москва бере це до уваги.

Зазначимо, 16 березня Міжнародний суд ООН у Гаазі зобов'язав Росію припинити військові дії, що почалися 24 лютого 2022 року в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк розповів, що після провалу наземної операції та виконання поставлених завдань Москва змінює тактику війни в Україні і тепер намагається влаштовувати локальні котли для мирних громадян , прицільно б'є по укриттях та намагається вести тягучі наземні. бої на окремих напрямках. Окрім цього, у РФ не втрачає надію на те, що всередині України вдасться створити дестабілізацію, посіяти розбіжності.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ЗСУ нові трофеї – російські окупанти залишили військову техніку, ховаючись з поля бою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/154094
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини