Головна Новини Світ Росія У Путіна відповіли на гучну заяву Залужного про те, що ситуація на фронті зайшла у глухий кут
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відповіли на гучну заяву Залужного про те, що ситуація на фронті зайшла у глухий кут

Пєсков вкотре повторив російські наративи

2 листопада 2023, 17:15 comments12623
Поділіться публікацією:

Речник російського президента Дмитро Пєсков відреагував на заяву  головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, який заявив, що ситуація на фронті зайшла в глухий кут, бо жодна зі сторін не може просуватися, адже має однакове технологічне оснащення. За словами Пєскова, "цілі СВО мають бути виконані". Його цитують російські ЗМІ.

У Путіна відповіли на гучну заяву Залужного про те, що ситуація на фронті зайшла у глухий кут

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

 Окрім цього, кремлівський спікер сказав "РФ послідовно продовжує проводити спецоперацію".

А ще — речник Путіна, виконуючи доручення кремлівської пропаганди, почав розповідати про успіхи російської армії у війні проти України.

"Києву давно треба зрозуміти, що абсурдно навіть говорити про можливість його перемоги на полі бою",- заявив.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що говорять нові заяви ЗалужногоГоловнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний написав для журналу The Economist колонку про війну з Росією та виклики, які стоять на даному етапі перед Україною.

 Політичний консультант, військовослужбовець Олександр Антонюк вважає, що тези, які озвучив Залужний (над Україною зараз нависла загроза позиційної війни, в якій Росія, використовуючи свою ресурсну перевагу, рано чи пізно здобуде перемогу; щоб не допустити цього, Україні потрібна західна військова допомога, насамперед авіація, дрони, засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ), абсолютно відповідають тим реаліям, з якими ми маємо справу.

Директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства, експерт РНБО у 2001-2011 рр. з питань заморожених конфліктів у Євразії (у тому числі Молдова-Придністров'я) Віталій Кулик думає, що важлива та потрібна стаття Залужного навіть трохи запізнилася у часі. Потрібно було раніше готуватися до непростого діалогу, зокрема з трампістською частиною Республіканської партії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини