Головна Новини Світ Росія У Путіна відповіли на позов Ахметова щодо Росії до ЄСПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відповіли на позов Ахметова щодо Росії до ЄСПЛ

Позов українського бізнесмена Ріната Ахметова до Європейського суду з прав людини проти РФ навряд чи має перспективи

27 червня 2022, 16:10 comments1930
Поділіться публікацією:

Український бізнесмен Рінат Ахметов не може ні на що розраховувати, звертаючись до ЄСПЛ з позовом проти Росії, тому що РФ залишила Раду Європи. Також Москва вийшла з усіх документів, які так чи інакше пов'язані із Європою. Тому оп Ахметову відповідь наперед абсолютно очевидна. Як передає портал "Коментарі", про це під час спілкування зі ЗМІ розповів речник президента РФ Дмитро Пєсков, пише російський "Інтерфакс".    

У Путіна відповіли на позов Ахметова щодо Росії до ЄСПЛ

Рінат Ахметов. Фото: із відкритих джерел

Таку відповідь, як позицію Кремля, головний рупор Путіна озвучив на те, що український підприємець, засновник групи компаній System Capital Management (SCM) та власник "Азовсталі" Рінат Ахметов подав позов проти Росії до Європейського суду з прав людини щодо компенсації збитків. Український бізнесмен майже всіх інших зазнав збитків від російської агресії. Адже його основні виробничі потужності знаходяться на сході України. Частину з них сьогодні в окупації, іншу частину знищено внаслідок ударів країни-агресора.

У своєму позові Рінат Ахметов уже заявив, що злочини Росії проти України просто кричать. Свій позов бізнесмен назвав лише однією з перших міжнародних юридичних дій проти Росії, якій доведеться відповісти за знищення української економіки, а також за розкрадання українських активів.                                                            

Читайте на порталі "Коментарі" — останнє попередження білорусам від президента Зеленського : експерти розповіли, про що воно говорить – чому з'явилося саме зараз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ ліквідували командира мотострілецької роти окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини