Головна Новини Світ Росія У Путіна відповіли на пропозицію Туреччини щодо зустрічі президентів України та РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відповіли на пропозицію Туреччини щодо зустрічі президентів України та РФ

Дмитро Пєсков знову звинуватив Україну у блокуванні переговорного процесу

8 серпня 2022, 13:47 comments1385
Поділіться публікацією:

У Москві знову заявили, що переговорний процес між Україною та Росією зупинено з вини Києва, який відмовляється йти на діалог. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "РИА Новости".

У Путіна відповіли на пропозицію Туреччини щодо зустрічі президентів України та РФ

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков зазначив, що Росія вважає правильною і дуже важливою ініціативу президента Туреччини Ердогана, але щодо готовності Путіна зустрінеться із Зеленським Пєсков нічого не сказав.                                                 

При цьому Дмитро Пєсков не упустив можливості знову дорікнути Україні за зрив переговорів.

"Але ви знаєте, що українська делегація переговорників, як то кажуть, "пішла з радарів". У цьому плані зараз жодного переговорного процесу немає", — заявив Дмитро Пєсков.

Слід зазначити, що Туреччина вже давно заявляє, що готова організувати майданчик для переговорів президента України Володимира Зеленського та президента Росії Володимира Путіна. Востаннє турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган заявив про таку ініціативу під час свого візиту до Сочі, де він провів переговори з Путіним.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розпочинається битва за Африку : експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому Заходу важливо її виграти — про що говорить турне Блінкена.

Також видання "Коментарі" повідомляло — гаряча фаза війни в Україні продовжується . Як у найближчому майбутньому може розвиватися обстановка на фронті? Хто, де і чому може наступати? Чи є можливість переговорів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини