Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на чутки про причетність до смерті Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на чутки про причетність до смерті Пригожина

Пєсков наголосив, що поки не може сказати, яким буде майбутнє "Вагнера"

25 серпня 2023, 15:05
Поділіться публікацією:

 У Путіна відреагували на інформацію про те, що за загибеллю ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина в авіакатастрофі може стояти адміністрація російського президента. У Кремлі це називають "абсолютною брехнею". Відповідну заяву зробив речник Путіна, Дмитро Пєсков, його цитують російські засоби масової пропаганди.

У Путіна відреагували на чутки про причетність до смерті Пригожина

Путін та Євген Пригожин (фото з відкритих джерел)

Коментуючи причини катастрофи, речник російського президента Пєсков заявив, що фактів поки небагато. Тож їх слід з'ясувати слідству. Також він повідомив, що офіційні  підсумки  розслідування будуть опубліковані пізніше.

"Для підтвердження загибелі Пригожина потрібні експертизи, зокрема, генетична. Поки що офіційних результатів немає", — наголосив представник Кремля. 

Окрім цього, він відповів, що наразі нічого не може сказав про майбутнє "вагнерівців". Але він зазначив, що де-юре такої структури немає.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що буде з вагнерівцями після смерті ПригожинаЗагибель ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина глибоко дестабілізує вплив на найманців. Вже можна сказати, що це стало несподіванкою для "вагнерівців". Про це йдеться в оновленому зведенні Міністерства оборони Великобританії у Twitter. 

У британській розвідці уточнюють, що 23 серпня через два місяці після заколоту групи "Вагнера", пов'язаний з цією групою бізнес-літак Embraer розбився недалеко від міста Твер, між Москвою і Санкт-Петербургом. Російська влада стверджувала, що десять людей на борту літака загинули, зокрема власник "Вагнера" Євген Пригожин.     

Зокрема, як зазначає розвідка, його особисті характерні риси гіперактивності, виняткової зухвалості, спрямованості на результат та надмірної жорстокості впливали на "вагнерівців" і малоймовірно, що наступник може з ними зрівнятися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини