Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на інформацію про звільнення Залужного: що сказали у Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на інформацію про звільнення Залужного: що сказали у Кремлі

Пєсков заявив, що чутки про звільнення Залужного з'явилися через невдалий контрнаступ ЗСУ

31 січня 2024, 16:25 comments1682
Поділіться публікацією:

У Кремлі просто не змогли не відреагувати на чутки, що з'явилися 30 січня, про звільнення генерала Валерія Залужного. Речник Путіна почав зловтішатися та заявив, що "київський режим має багато проблем". Цитату Дмитра Пєскова цитують російські пропагандисти.

У Путіна відреагували на інформацію про звільнення Залужного: що сказали у Кремлі

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

За словами Пєскова, у Кремлі стежать за ситуацією навколо Залужного

"Звісно, стежать. Поки що багато питань. Очевидним залишається одне. Київський режим має багато проблем, там все негаразд. Очевидно, що контрнаступ, що провалився, і проблеми на фронтах призводять до зростання протиріч серед представників цього режиму. Ці протиріччя зростатимуть у міру того, як успішно триватиме СВО",- заявив Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про що говорять чутки щодо відставки ЗалужногоПолітолог, політексперт, кандидат політичних наук Денис Гороховський заявив, що враховуючи те, що всі потенційні сторони історії про звільнення дуже дивно реагували на неї (включаючи самого Залужного), можна припустити, що або це скоординована кампанія, мета якої поки що незрозуміла, або справді в кулуарах влади щось відбувається – і ніхто не хоче брати на себе відповідальність за комунікацію із суспільством, щоб дати хоч якісь пояснення.
 Аналітик, політтехнолог Олександр Кочетков акцентує, що чутки про чиюсь відставку не поширюються так стрімко у суспільстві, якщо для них немає підстав. І, якщо зараз відставка Залужного не відбулася, але є інформація, що головком з верховним головнокомандувачем розмовляли на цю тему, то власне відставка – справа часу, впевнений він.

Наші західні партнери, продовжує Олександр Кочетков, можуть якось пригальмувати цей процес. Але він неминучий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини