Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на обшуки у Києво-Печерській лаврі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на обшуки у Києво-Печерській лаврі

Пєсков озвучив позицію Москви – Україна бореться з РПЦ

22 листопада 2022, 15:35 comments2114
Поділіться публікацією:

Обшуки у Києво-Печерській лаврі – це війна України з Російською православною церквою. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. Слова Пєскова цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини"

У Путіна відреагували на обшуки у Києво-Печерській лаврі

Дмитро Пєсков. Фото: РІА НОВИНИ

"Насправді, українська сторона давно воює з Російською православною церквою, і, я б сказав, що це потрібно розглядати як чергову ланку в ланцюзі цих військових дій проти російського православ'я", — заявив головний рупор Кремля.

Нагадаємо, вранці 22 листопада СБУ проводила контррозвідувальні заходи на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври у Києві. У прес-службі повідомили, що ці заходи відбуваються спільно з Нацполіцією та Нацгвардією у рамках системної роботи СБУ щодо протидії підривній діяльності російських спецслужб в Україні.                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського назвали два головні ресурси Росії у війні проти України.

Раніше "Коментарі" писали – Верховний представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики Жозеп Боррель упевнений – щоб говорити про повноцінне закінчення війни та укладання миру (про що періодично робить "закидання" Москва), керівництву Росії слід віддати наказ про виведення своїх військ з території України. Також стало відомо, що цими днями Європарламент планує офіційно оголосити Росію терористичною державою. Про що говорять такі заяви та наміри ЄС? До чого вони можуть призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини