Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на обстріл Одеської області та смерті українців
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на обстріл Одеської області та смерті українців

У Кремлі знову брешуть, що не стріляють по житлових будинках

1 липня 2022, 16:27 comments5006
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков не соромиться повторювати, як мантру твердження про те, що Росія проводить "спеціальну військову операцію" в Україні і не займається розстрілом цивільних, російські війська не завдають ударів по цивільним об'єктам. Так Пєсков відреагував на ракетний удар російських військ на Одещині, де щонайменше загинуло 20 людей, серед яких є й діти. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Пєсков цитує російський "Інтерфакс".

У Путіна відреагували на обстріл Одеської області та смерті українців

Дмитро Пєсков. Фото: РБК

"Я хочу вам ще раз нагадати слова президента та головнокомандувача РФ про те, що збройні сили Російської Федерації в ході спеціальної військової операції не працюють із цивільних цілей та цивільної інфраструктури", – зазначив рупор Кремля.

Далі Пєсков знову перерахував ті об'єкти в Україні, які стають потенційною метою російських військових. Окупанти намагаються насамперед бити по складах з боєприпасами, на підприємствах, де зберігається або ремонтується військова техніка. Також Росія намагається бити за скупченням живої сили, де проводиться тренування військових.                                                                                           

При цьому в МВС України вже повідомили, як і у випадку з ударом по ТРЦ у Кременчуці на Одещині зруйнована багатоповерхівка та база відпочинку не знаходились і близько біля військових об'єктів.                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — липневий прогноз: експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, у чому допоможуть Україні переговори, де чекаємо на зміни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини